• Aktuelt

  -

  les mer
 • Ferie & lukkning

  les mer
 • Vaksinasjoner

  les mer
 • Brukerregistrering

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til høyre. Heretter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  les mer
 • Selvbetjening

  les mer

Første gang du besøker ePortalen, skal du registreres som ny bruker. Trykk på “SELVBETJENING ” og deretter velger du «NY BRUKER»

I brukeroppsettet skal du fylle ut en del opplysninger om deg selv. Det er viktig at du fyller ut e-post feltet med en gyldig e-post adresse, da vi bruker denne adressen til å sende deg en arkiveringslenke, og senere for å gi deg beskjed når det er svar på ePortal fra din lege. Mobiltelefonnummeret som du angir må være registrert på forhånd hos legekontoret. Det brukes til å sende deg en pin-kode for å autorisere deg hver gang du logger deg på portalen.

Når du har fylt ut registreringsskjemaet, og har trykket på “Opprett meg”, vil du kort tid etterpå motta en e-post fra noreply@besoklegen.no. Mailen sendes til den e-post adressen du har oppgitt når du ble registrert som bruker.

Trykk på aktiverings-lenken i mailen. Et nytt vindu vil åpne seg, og du vil se at registreringen er fullført.
Du kan nå logge deg inn på ePortalen med ditt brukernavn (fullt personnummer 11 siffer) og passord (det du opprettet da du registrerte deg som bruker).
Du må velge din fastlege når du skal velge lege.